top of page

Reinvent
Tourism
Festival
2022
is op komst!

Van groeien naar bloeien! :)

VIDEO
Screenshot 2022-02-03 at 13.06.19.png

Blij Nieuws!
Reinvent Tourism is onlangs geselecteerd om deel uit te maken van
het 2022  
Tourban Accelerator Programme voor
duurzaam stedelijk toerisme in Europa

 

De 3de editie van het Reinvent Tourism Festival 
is op komst!

Covid-19 houdt de wereld al twee jaar in de greep. Hoe ziet het toerisme van de toekomst eruit? Stel dat het toerisme weer gaat bloeien in Amsterdam. Hoe maken we daar een feestje van – niet alleen voor onze inkomsten, maar ook voor bewoners, duurzaamheid en de schoonheid van de stad?


Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het Reinvent Tourism Festival 2022. Ook deze editie staat in het teken van co-creatie . Tijdens de derde editie van het RTF brengen we vernieuwers van de bezoekerseconomie bij elkaar. Praat mee over het toerisme van de toekomst en beleef bijzondere activiteiten. Deze keer vooral live, aangevuld met enkele online events. 

flower power - keukenhof 70 years.jpg

Voor wie is de 3de editie van het Reinvent Tourism Festival?

Ben je bij toerisme betrokken, beroepsmatig of als bewoner, dan nodigen we jou uit om deel te nemen aan alle programma-onderdelen die jou aanspreken. Beleef en bedenk activiteiten die bezoekers positief laten bijdragen. Ontmoet wetenschappers die jou met hun inzichten verder helpen. Laat je inspireren door hotels die hun gasten met de buurt verbinden. Werk aan een verdienmodel voor jouw duurzaam toeristisch ondernemerschap en nog veel meer!

ONTMOET

BELEEF

CREËER

EXPERIENCE
CONTACT

RTF Highlights 2021

Screenshot 2021-05-10 at 00.12.26.png

Droombezoek

What voor een soort reiziger ben jij? Ben jij een Heritage Hero of een Sustainability Warrior of een...? Doe mee aan onze quiz en de Mr & Mrs Dream Visitor verkiezing!

wetenschapscarrousel 1b.jpg

Wetenschapscarrousel

Onderzoekers van diverse onderwijsinstellingen delen nieuwe inzichten en werkwijzen op het gebied van toerisme. Een unieke kans om kijk te nemen in de academische keuken.

Binnenstad Willig 2.jpg

De Toerist als Oplossing

Kom proeven van nieuwe ideeën om bezoekers juist te laten bijdragen aan de buurt. Hoe kunnen zij met plezier iets doen voor bewoners en de buitenruimte?

bottom of page