top of page

Time is TBD

|

Location is TBD

Stadshart Top - Weekend Edition

De toekomst van het oude centrum vormgeven - laten we dat samen doen, met alle soorten mensen die hier wonen, werken of anderszins betrokken zijn!

Registration is Closed
See other events
Stadshart Top - Weekend Edition
Stadshart Top - Weekend Edition

Time & Location

Time is TBD

Location is TBD

Guests

About the Event

De Stadshart Top is een maandelijkse bijeenkomst waar alle soorten mensen die zich actief verhouden tot de buurt Nieuwmarkt/Wallen welkom zijn om samen te bouwen aan de toekomst van de buurt. Bewoners, ondernemers, gebiedsmakelaars, winkelstraatmanagers, coffeeshophouders, vergroeners etc etc. Aan de hand van thema's bedenken we concrete ideeën en zetten die in gang.

Bij de organisatie zijn Boomsspijker, Waag Future Lab, It's OK (kunstproject Jeanne van Heeswijk vanuit de Oude Kerk) en Elena Simons betrokken. Deze bijzondere bijeenkomst is een tweedaagse Stadshart Top op 21/22 Januari. 

Allerlei organisaties en mensen uit de buurt vullen samen het programma, ook nodigen we al ons netwerken uit. Zo willen we  met zo een 200 gemengde buurtmensen samenkomen. Een toekomstvisie voor de buurt tekenen, muziek maken voor elkaar, een buurtmaaltijd, de tanden in lastige onderwerpen zetten, enzovoort.

Op die manier kunnen meer dwarsverbanden ontstaan, maken we kennis met alles wat van waarde is in de buurt en bekijken samen hoe we daarop kunnen voortbouwen naar de toekomst.

Ben jij er ook bij? 

Share This Event

bottom of page