top of page

Thu, Jun 16

|

Clink Noord

Onderzoekscarrousel #2 (NL)

Het Onderzoekscarrousel gaat voor de 2de keer draaien! Hoe kunnen we onderzoek, beleid, bewoners en ondernemers nog beter bij elkaar brengen, zodat ze elkaar echt kunnen versterken? Praat mee over gastvrijheidsbeleving, toekomstbestendig evenwicht en innovatieve city labs.

Registration is closed
See other events
Onderzoekscarrousel #2 (NL)
Onderzoekscarrousel #2 (NL)

Time & Location

Jun 16, 2022, 10:00 AM – 1:00 PM

Clink Noord, Badhuiskade 3, 1031 KV Amsterdam, Netherlands

Guests

About the Event

Tijdens de 2de editie van het Onderzoekscarrousel gaan onderzoekers van het Urban Leisure & Tourism Lab, de Hogeschool van Amsterdam en de Hotelschool Den Haag in gesprek met beleidsmakers, ondernemers, straatmanagers en bewoners. Iedereen heeft andere ervaringen en inzichten mbt toerisme in Amsterdam. Tijdens deze interactive werksessie brengen we iedereen bij elkaar om samen te onderzoeken hoe toerisme in Amsterdam kan leiden tot een bloeiende stad voor alle betrokkenen.

Uitnodiging tot deelname aan het Onderzoekscarrousel 2022

De  urgentie is er weer! Toeristenstromen zijn terug van weggeweest. Bewoners eisen – misschien wel meer dan vroeger – de regie over 'hun'  stad of wijk. Het debat over balans in het gebruik van schaarste en waardevolle consumptieruimten is in volle gang. Oplossingen en handelingsperspectieven zijn meer dan ooit gewenst. Maar hoe?

Amsterdam  wordt internationaal gezien als een broedplaats van creativiteit en  innovatie voor het samenbrengen van stakeholders met verschillende  belangen. Amsterdamse hogescholen pakken hun rol hierin en verbinden  onderzoek met praktijk.

Welkom bij het Onderzoekscarrousel! Waarin de onderzoekers van Inholland je laten ervaren Wie er aan de toeristische tafel zitten en hiermee de kick-off geven voor de City Lab fase van hun Europese Smart Destinations (Smartdest) onderzoek, je met de Hotelschool The Hague over een nieuw model voor de beleving van gastvrije communities kan discussieren en de Hogeschool van Amsterdam je via een spel meeneemt in  samensturing op weg naar een toekomstbestendig evenwicht.

Leer van nieuwste inzichten, praat, denk en doe mee! Tot ziens bij ClinkNOORD!

Partners: Inholland, Urban Leisure & Tourism Lab, Hotelschool The HagueHogeschool van Amsterdam, 

Share This Event

bottom of page