top of page

Fri, Jun 17

|

ULT-Lab (startpunt)

Banne Buiksloot Tour: De (on)zichtbare vrouw (NL)

Ontmoet en luister naar de verhalen van verschillende vrouwen uit de Banne Buiksloot. Wat is de rol van vrouwen in de geschiedenis en het heden? Maak kennis met lokale powervrouwen die zich inzetten voor een sociale en inclusieve toekomst!

Registration is closed
See other events
Banne Buiksloot Tour: De (on)zichtbare vrouw (NL)
Banne Buiksloot Tour: De (on)zichtbare vrouw (NL)

Time & Location

Jun 17, 2022, 5:00 PM – 6:30 PM

ULT-Lab (startpunt), Buikslotermeerplein 15, 1025 ES Amsterdam, Netherlands

Guests

About the Event

Tours that Matter ontwikkeld tours en ervaringen over maatschappelijke thema’s, die bijdrage aan de buurt. Een belangrijk thema wat speelt in dit gedeelte van Amsterdam Noord is gezien worden. Door de vele snelle veranderingen staat de sociale cohesie onder druk, dit terwijl er juist veel kwetsbare groepen in Noord wonen.

Afgelopen maanden is Tours that Matter op zoek gegaan naar de verhalen in de buurt. Hierbij kwam het thema “de onzichtbare vrouw” centraal te staan, verhalen van vrouwen die niet gezien worden. Maar ook verhalen van vrouwen initiatieven die bijdrage aan de inclusiviteit en community in de buurt.

Tijdens de tour zullen we verschillende bijzondere mensen en initiatieven bezoeken die het verhaal vertellen van de Banne & Buikslotermeerplein. Hoe kunnen we iedereen inspireren om deel te worden van Noord en zorgen dat alle bewoners oud & nieuw zich weer gezien voelen?

Kijk voor meer tours en informatie op:

www.toursthatmatter.com

Share This Event

bottom of page