top of page

Fri, Jun 17

|

ULT Lab- Modestraat

Authentieke en Duurzame Ervaringen voor jouw Gasten (NL)

In deze co-creatie sessie ontmoeten aanbieders van unieke en duurzame ervaringen, aanbieders van accomodaties en marketeers elkaar om samen te brainstormen. Hoe kunnen we bezoekers een authentieke en duurzame Amsterdam ervaring bezorgen?

Registration is closed
See other events
Authentieke en Duurzame Ervaringen voor jouw Gasten  (NL)
Authentieke en Duurzame Ervaringen voor jouw Gasten  (NL)

Time & Location

Jun 17, 2022, 1:00 PM – 4:00 PM

ULT Lab- Modestraat, Buikslotermeerplein 15, 1025 ES Amsterdam, Netherlands

Guests

About the Event

Uit eerder brainstorms met hosts in Amsterdam vaker de vraag “welke duurzame producten zijn er in Amsterdam?”. Aan de andere kant hebben kleine lokale touroperators de uitdaging “hoe kunnen we onze bijzondere producten op de markt brengen?”

Tijd om tijdens het Reinvent Tourism festival vraag & aanbod bij elkaar te brengen en samen te werken aan de groei van waardevol en duurzaam toerisme in de stad.

De sessie vindt plaats op de Modesstraat een artistiek en cultureel buurtlab op het Bijkslotermeerplein, het Urban Leisure & Tourism Lab is binnen het buurtlab de plek voor creatieve brainstorms rondom regeneratief toerisme.

Na een heerlijke vega-lunch en kennismaking zullen we samen gaan brainstormen rondom de vraag “welke duurzame producten zijn er in Amsterdam en hoe kunnen we deze promoten?”.

Partners: Amsterdam Gastvrij, Meet the Locals, Lacoly, Reinvent Tourism, Amsterdam&Partners, Amsterdam Visitor Marketing.

Who is Amsterdam, Badass Tours, Hungry Birds, Tours that Matter, Rederij Lampedusa, Amsterdam Odessy

Share This Event

bottom of page